Stråtag

JC Byg er et tømrer og tækkefirma fra Odsherred, der udfører stråtage på hele Sjælland. Vi har lavet stråtage på hele Sjælland fra Tessebølle ved Køge til Odsherred.
Senest har vi lavet stråtage på en række ejendomme i Odsherred, blandt andet i Høve, Strandhusene ved Nykøbing Sjælland, i Bjergene ved Sejerø Bugten og ved Marielyst.

Stråtag i Høve udført af JC Byg. Bemærk den specielle inddækning omkring terrassen.
Stråtag i Høve udført af JC Byg. Bemærk den specielle inddækning omkring terrassen.

Vi tækker oftest med www.miscanthus.dk tagrør.

Vi laver stråtage med tækkemiscanthus, som er dyrket i Danmark. Holdbarheden svarer til almindelige tagrør og dit stråtag får samme udseende som et tag tækket med traditionelle tagrør.

Da rørene er dyrket i Danmark, er Miscantus blandt de mest CO2-neutrale produkter der findes på markedet for tagdækning. Det er din garanti for rør af højeste kvalitet. Tækkemiscanthus er en flerårig markafgrøde. Rørene kan høstes når de er klar. De traditionelle tækkerør er man ofte nødt til at høste, når det kan lade sig gøre af hensyn til dyrelivet i moserne. Tækkemiscanthus kan man altså høste på det optimale tidspunkt set i forhold til fugtindholdet i rørene. Der er mange andre spændende fordele ved Tækkemiscanthus. Kontakt os og få en snak om fordele ved Tækkemiscanthusrørene.

Tækkemiscanthusrørene lægges direkte på taget med minilæsser og kommer derfor aldrig i berøring med jord. De opbevares på vores indendørs lager. Miscanthus tagrør bliver til ved en mere miljørigtig og bæredygtig proces, end man kan opnå med traditionelle tagrør.

Tækkemand Jonas Christiansen gør klar til et nyt stråtag fra CE Byg
Tækkemand Jonas Christiansen gør klar til et nyt stråtag fra JC Byg

Bemærk løsningen ved skotrenden
Bemærk løsningen ved skotrenden

Se flere eksempler på vores stråtage herunder. Kontakt os gerne for at få en uforpligtende tilbud på dit tag.

Bemærk udskæringer på spærenderne
Bemærk udskæringer på spærenderne
Smuk løsning giver overdækket terrasse med stråtag
Smuk løsning giver overdækket terrasse med stråtag